Algemene informatie

Startlijstjes.nl is een startportal waar u eenvoudig websites over één bepaald onderwerp kunt vinden. Wij doen ons uiterste best om te zorgen voor een zo compleet en actueel mogelijk overzicht.

Links naar andere websites

Op Startlijstjes.nl vindt u vele links en verwijzingen naar andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Adverteren op Startlijstjes.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op Startlijstjes.nl.
- Banner 728x90 bovenaan iedere of enkele startlijstjes naar keuze;
- Banner tussen de linkblokken door. Formaten zijn 250x250, 240x400 en 234x60;
- Link naar uw website op een pagina/blok naar keuze;
- Andere vormen in overleg.

Meer informatie en prijzen via het contactformulier

Linkvermelding op Startlijstjes.nl

Wilt u uw website terugzien op een subpagina van Startlijstjes.nl dan kan dat in de meeste gevallen. Voor het aanmelden van uw website gaat u eerst naar de gewenste pagina, en daar kiest u vanuit het menu voor de optie "Link Toevoegen". Het is dan aan de beheerder van de pagina om de website wel of niet te plaatsen.

Cookies en Privacy

Voor alle informatie over cookies en privacy hebben wij een aparte pagina gemaakt, de privacy pagina vindt u hier. Als deze pagina voor u niet voldoende informatie biedt en heeft u hierover nog steeds vragen, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.
Informatie | Privacy | Algemeen Contact | Alle Startlijstjes